24/07/2026
Σαμιακά

«Άστεγοι» έχουν μείνει 11 ψαράδες της πόλης της Σάμου

ψαραδες

«Άστεγοι» έχουν μείνει 11 ψαράδες της πόλης της Σάμου αφού ο πρόχειρος  χώρος που πουλούσαν τα ψάρια τους μέχρι σήμερα μπροστά από το Ξένια Σάμου, δεν θα μπορούν να τον χρησιμοποιούν από εδώ και στο εξής, λόγω έναρξης των εργασιών στο πρώην ξενοδοχείο.

Οι επαγγελματίες ψαράδες είναι ανάστατοι με την εξέλιξη αυτή, και δηλώνουν ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει προβεί σε ενέργειες για να αποκτήσουν τον ενδεδειγμένο χώρο που να πληρεί όλες τις προδιαγραφές ,ώστε να πουλούν τα ψάρια τους.

Που θα πάμε να πουλήσουμε τα ψάρια μας; αναρωτιούνται οι ψαράδες.

Ο προεδρεύων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου,Δημήτρης Καραγιάννης, δήλωσε ότι σε λίγο διάστημα θα φτιαχτεί μια κατασκευή που θα φιλοξενήσει τους ψαράδες , σε ειδικό σημείο κοντά στο άγαλμα του Θεμιστοκλή Σοφούλη (Αλιευτικό καταφύγιο).

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

100% επιτυχία για το ΕΠΑΛ Καρλοβασίου στις Πανελλαδικές

Δημήτρης Τέλιος: Με το εθνόσημο στη σφαιροβολία Κ18, στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου

Μάριος Καπανταής: Ο Σαμιώτης παλαιστής που διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Τρία νέα ξενοδοχεία στην Ψιλή Άμμο Σάμου, εγκρίθηκαν οι άδειες

Σάμος: Επανεκλογή της Θεοδώρας Παπαδάμ στην προεδρία του «ΕυΠο» η νέα σύνθεση του Δ.Σ.