27.8 C
Σάμος
01/07/2025
Πολιτικά

Έγκριση των Εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης έτους 2015 παραγωγών από το νομό Σάμου

Banner Samos24

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ επανεξέτασε τα αιτήματα παραγωγών από το νομό Σάμου που αφορούσαν στην αποδοχή ενστάσεων για την οριστικοποίηση των Εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης του έτους 2015 (που εκ παραδρομής δεν είχαν οριστικοποιηθεί κατά την υποβολή τους) και οι οποίες υποβλήθηκαν από την ΕΟΣ Σάμου.

Η απόφαση έρχεται μετά από τη συνεχή συνεργασία του Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τοπικά συνεταιριστικά στελέχη, ώστε να γίνει εντέλει αποδοχή των αιτήσεων των παραγωγών.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποφάσισε την αποδοχή των ενστάσεων, για λόγους ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 35953/9-2-2016 αίτηση από την ΕΟΣ Σάμου, στο όνομα και για λογαριασμό των αιτούντων παραγωγών. Περιλαμβάνονται 182 ονόματα παραγωγών και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την οριστικοποίηση των αιτήσεών τους εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.

Related posts

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση του Κυβερνητικού Κλιμακίου για τη Σάμο

admin

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Ο Θάνος Πλεύρης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη, Μπουκώρου και Στρατάκου μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Εκλογές Κεντρικής Επιτροπής στο Βόρειο Αιγαίο – Το εκλογικό κέντρο στη Σάμο

admin

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου στη Σάμο λόγω πυρκαγιάς στη Χίο

admin

Πορεία ΚΚΕ στη Σάμο κατά της εμπλοκής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις

admin

ΚΚΕ Σάμου: “Ο Πόλεμος γενικεύεται”- Κάλεσμα σε κινητοποίηση σήμερα!

admin