14/08/2026
Σαμιακά

Έρχεται τριήμερο με δυνατούς ανέμους – Απαγόρευση καύσης σε Σάμο – Χίο – Λέσβο

fotia

Με ανακοίνωση της η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Βορείου Αιγαίου κάνει γνωστό την καθολική απαγόρευση καύσης υπολειμμάτων γεωργίας στους νομούς Λέσβου, Χίου και Σάμου από αύριο Κυριακή 7 Απριλίου εως και την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς είναι υψηλός .

Σύμφωνα με τα δελτίο πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ αναμένεται να εκδηλωθούν επικίνδυνες ανεμολογικές συνθήκες με ανέμους εντάσεως 4 έως 8 μποφόρ στα νησιά μας.

Μάλιστα θα γίνονται περιπολίες προς διαπίστωση της τήρησης της συγκεκριμένης απαγόρευσης.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια χρήσης αγροτικών εργαλείων/μέσων-εξοπλισμού και να αποφύγουν κάθε δραστηριότητα που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη πυρκαγιών.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η επιθυμία της οικογένειας του Νίκου Κακλαμάνη: αντί στεφάνων, στήριξη στον Σύλλογο «Ευ Πο»

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη