21.3 C
Σάμος
17/05/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του τετράχρονου στη Σάμο

Στην αγκαλιά της οικογένειας του βρίσκεται  απο το απόγευμα της Τρίτης,ο τετράχρονος από την πόλη της Σάμου.

Νωρίτερα το παιδί, ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και διέφυγε από το παράθυρο της οικίας του.

Μόλις οι γονείς του τετράχρονου αντιλήφθηκαν την απουσία του από σπίτι, βγήκαν στην γειτονιά και το αναζητούσαν εμφανώς αναστατωμένοι.

Στην αναζήτηση του παιδιού συμμετείχαν και γείτονες του ζευγαριού, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα σε κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσε να εντοπιστεί το μικρό αγόρι.

Ο τετράχρονος εντοπίστηκε τελικά αρκετά μακριά από το σπίτι του, στη περιοχή της Στήνιας,  όπου και παραδόθηκε στη συνέχεια, με ασφάλεια στον πατέρα του, από την αστυνομία.

Το αγοράκι περιπλανιόταν για περισσότερο από μια ώρα,γυμνό, αφού είχε πετάξει από πάνω του, τα ρούχα που φορούσε.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου κ. Δημήτριος Μαϊστρέλλης από την πρώτη στιγμή έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για τον εντοπισμό του αγοριού και να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια του.

Related posts

37 μετανάστες από το Αγαθονήσι στη Σάμο- Στα χέρια του Λιμενικού ο διακινητής τους

admin

Διακινητής συνελήφθη στη Σάμο: Αποβίβασε 34 αλλοδαπούς στην παραλία Λιβαδάκι

admin

Τροχαίο με τραυματισμό 33χρονου μοτοσικλετιστή στο δρόμο Ηραίου – Πυθαγορείου

admin

«Βροχή» από ελέγχους και συλλήψεις στο Πυθαγόρειο για ηχορύπανση και παραβάσεις καταστημάτων

admin

Καρλόβασι Σάμου: Συνελήφθη για κακοποίηση Σκύλου μετά από καταγγελία

admin

Σάμος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας 64χρονου

admin

Καρλόβασι Σάμου: Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός που κακοποίησε γάτα με τσάπα

admin

Σύλληψη για ζωοκλοπή στην Ικαρία – Αφαίρεσαν τρία βοοειδή από το Δήμο

admin

Αστυνομικό δελτίο Σάμου

admin