20.5 C
Σάμος
14/10/2025
Σαμιακά

Αεροδιακομιδή ασθενoύς απο την Ρόδο στη Σάμο

Oλοκληρώθηκε επιτυχώς επιχείρηση αεροδιακομιδής το απόγευμα της Τετάρτης από τη Ρόδο στην Σάμο, για γυναίκα που ειναι θετική στον κορωνοϊό.

Η 75χρονη γυναίκα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Ρόδου στο Νοσοκομείο Σάμου, που αποτελεί και νοσοκομείο αναφοράς. Η μεταφορά της γυναίκας πραγματοποιήθηκε με την χρήση κάψουλα αρνητικής πίεσης από αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας.

Την ασθενή παρέλαβαν οι διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου από το αεροδρόμιο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο του νησιού.

 

Related posts

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Θετικό πρόσημο για τον Σεπτέμβριο – Σταθερή εικόνα στο εννεάμηνο του 2025

admin

Δημόσια Υγεία και κλιματική κρίση

admin

Απεργιακή κινητοποίηση στη Σάμο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

admin

Σφοδρή επίθεση Βολακάκη: «Η ΕΤΕΜ ουσιαστικά δεν υπάρχει – Ολοκλήρωσε το έργο της προεκλογικά για να ρίξει στάχτη στα μάτια»

admin

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin

Νέα αποβίβαση μεταναστών στη Σάμο — Καρέ καρέ η άφιξη στη παραλία Τσάμπου

admin

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin