24/07/2026
Δήμος

“Ανατροπή” – Οι αίθουσες είναι έτοιμες, ο Δήμος όμως όχι 

XATZIXRISTODOYLOY

 

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” έχει ήδη αναφερθεί στον κατεπείγοντα χαρακτήρα των εργασιών που πρέπει να διευθετηθούν προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι χώροι και να τοποθετηθούν οι προκατασκευασμένες αίθουσες για τα σχολεία που επλήγησαν από τον σεισμό. Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες εκ μέρους της δημοτικής αρχής, οι προκατασκευασμένες αυτές αίθουσες θα παραλαμβάνονταν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου και οι χώροι θα ήταν έτοιμοι. Στην πραγματικότητα, οι αίθουσες είναι έτοιμες ήδη από τα μέσα Μαρτίου.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ότι προκατασκευασμένες αίθουσες καταφθάνουν στο νησί μας, αλλά δεν τοποθετούνται στην επικράτεια του Δήμου μας. Ως εκ τούτου, η “Ανατροπή” ενημερώνει τους δημότες ότι κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον Βουλευτή κο Στεφανάδη την Παρασκευή 26 Μαρτίου, οι προκατασκευασμένες αυτές αίθουσες είναι έτοιμες και διαθέσιμες. Δεν στέλνονται, όμως, στον Δήμο, επειδή ακόμα οι χώροι δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι προκειμένου να τοποθετηθούν οι αίθουσες.

Πέντε μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, η δημοτική αρχή εξακολουθεί να παραμένει άπραγη, με μοναδικό μέλημά της την επίθεση σε όσους τόλμησαν να θίξουν το ζήτημα αυτό και να τονίσουν την εγκληματική της αδιαφορία εις βάρος των μαθητών.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές

4 προσλήψεις συνοδών απορριμματοφόρου στον Δήμο Δυτικής Σάμου