24/04/2026
Σαμιακά

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας-Τοπικές βροχές και καταιγίδες αργά το βράδυ της Κυριακής

Με αραιή συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας η οποία αργά το βράδυ της Κυριακής θα πυκνώσει και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, θα περάσουν το Σ/Κ  που μας έρχεται, οι κάτοικοι στο νησί της Σάμου και της Ικαρίας. Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες στο Ν.Σάμου.

Για το Βαθύ προβλέπεται.

Παρασκευή  8-4-2022 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς  εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  9-4-2022 

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  10-4-2022

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Ε.Σ.Π.Ε.Ε. Σάμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της 79 ΑΔΤΕ για τον Άγιο Γεώργιο

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Πέντε χρόνια μετά τον σεισμό τα ετοιμόρροπα κτήρια απειλούν ανθρώπινες ζωές

Άγιος Γεώργιος: Διπλές εκδηλώσεις στη Σάμο για τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς

Σκυλάκι εγκλωβισμένο σε πηγάδι στα παλιά βυρσοδεψεία Καρλοβάσου εντόπισαν τρεις τουρίστριες

Εργατικό Κέντρο Σάμου και ΑΔΕΔΥ: Απεργία και συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά σε Σάμο και Ικαρία

Ο σύλλογος «ΕυΠο» και ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνουν εσπερίδα για τον εμβολιασμό