21/08/2025
Σαμιακά

Αστυνομικοί στη Σάμο φροντίζουν σκυλίτσα και τα επτά μικρά της

Περιγραφή εικόνας

Μια σκυλίτσα με τα νεογέννητα κουτάβια βρίσκουν την φροντίδα από στελέχη της αστυνομικής δύναμης στη νέα ΚΕΔ στη Ζερβού Σάμου, παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αγάπης.

Η Εμμανουέλα, η Νικολέτα, ο Γιώργος και ο Βαγγέλης, από την αγάπη που τρέφουν στα ζώα, μετέφεραν τη σκυλίτσα και τα επτά μικρά της σε ασφαλές περιβάλλον στη νέα δομή, μεριμνώντας παράλληλα για το καθημερινό φαγητό και νερό τους, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.

Πολύ συγκινητικές είναι και οι φωτογραφίες με τους αστυνομικούς, που δείχνουν φροντίδα και αγάπη προς την σκυλίσια οικογένεια.

«Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η ευαισθησία και στοργή, με την οποία φροντίσουν μέλη της αστυνομίας στο καινούριο ΚΥΤ μια αδέσποτη σκυλίτσα-μάνα με τα 7 κουταβάκια της. Ευχαριστούμε θερμά την Εμμανουέλα, την Νικολέτα, τον Γιώργο, τον Βαγγέλη και όλη την ομάδα.

Εννοείται, πως το σωματείο μας υποστηρίζει τις προσπάθειες τους με τροφές και φάρμακα αποπαρασίτωσης.

Φυσικά θα φροντίζουμε και για τα εμβόλια των κουταβιών καθώς και την μελλοντική στείρωση της μάνας.

Καλό θα ήταν να βρούμε σύντομα υιοθεσία για τα πανέμορφα και υγιέστατα κουταβάκια. Ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το σωματείο μας στο 6994237787» σημειώνουν οι εθελοντές του φιλοζωικού .

Related posts

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin