24/09/2026
Περιφερειακά

Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο στην περιοχή Καλάμι

αυτοψία

Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο στην περιοχή Καλάμι, πραγματοποίησε την Τετάρτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της κοινότητας Σαμίων, Δημήτρη Βογιατζή.

Μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο και στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με την Κοινότητα Σαμίων, τα μηχανήματα της Περιφέρειας προχώρησαν στον καθαρισμό εντός του οικισμού Καλαμίου.

“Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Πανουρακη για την άμεση ανταπόκριση διαθέτοντας μηχανήματα και προσωπικό για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου στην περιοχή Καλάμι στην κοινότητα μας, επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε 2 έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια ,το τουριστικό λιμάνι της πόλης το οποίο είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό και ο επαρχιακός δρόμος στο Καλάμι που είναι κλειστός εδώ και χρόνια λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, αναμένεται εντός σύντομου χρονικού διαστήματος η αποπεράτωση και ολοκλήρωση τους” δόλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Σαμίων, Δημήτρης Βογιατζής.

Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο στην περιοχή Καλάμι Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο στην περιοχή Καλάμι Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο στην περιοχή Καλάμι Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο στην περιοχή Καλάμι

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στους Φούρνους συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

Στους Πρέσβεις της ΕΕ έθεσε ο Μουτζούρης τον αφθώδη πυρετό της Λέσβου και τις μεταφορές μεταναστών

Απινιδωτές στην Π.Ε. Σάμου και Ικαρίας

Μουτζούρης προς Πλεύρη: η Περιφέρεια δεν δέχεται επιβάρυνση των δομών στα νησιά

Σάμος: Υπογράφηκαν έργα 2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση λιμανιών από τον σεισμό του 2020

Σάμος: 1,4 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Νικολάου