23/05/2026
Σαμιακά

Βράβευση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου & Ψηφιακού Παιχνιδιού

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου κέρδισε το 3ο βραβείο Δημοτικών σχολείων στην κατηγορία «επιτραπέζιο παιχνίδι» με τη συμμετοχή του «Επιτραπέζιο κάστρο S.T.E.A.M.: Σώσε την πριγκίπισσα» στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού παιχνιδιού.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) και την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σε συνεργασία με την ομάδα Εκπαιδευτικών για το διαγωνισμό Scratch Game υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Το σχολείο συμμετείχε στο φετινό διαγωνισμό με το υλικό που παρήχθη στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου δράσης των εργαστηρίων δεξιοτήτων του Α2 κατά το σχολικό έτος 2022-2023, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Γούλα Αικατερίνη, μόνιμη εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ07- Γερμανικής.

 

ΠΗΓΗ: samiakonvima.gr/

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές