14.9 C
Σάμος
10/04/2025
Σαμιακά

«Γυναίκα, υγεία, μακροζωία» – 3ήμερο Ιατρικό Συνέδριο στη Σάμο

Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο με κεντρικό θέμα: «Γυναίκα, Υγεία, Μακροζωία», θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, στη Σάμο, στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος σε συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς & Αγγείων “Athens Heart Center” του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Απώτερη στόχευση του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πολλαπλών ρόλων της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα υγείας, ψυχολογίας και κοινωνικής θέσης.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο κος Χριστόδουλος Στεφανάδης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Βουλευτής Ν. Σάμου και Πρόεδρος του Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος.

Για το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, πατήστε ΕΔΩ.

 

 

Proteas Blu Resort

Related posts

Έως 17 Απριλίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για τη χαλαζόπτωση στα αμπέλια της Σάμου

admin

Άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» στο Βαθύ Σάμου την Παρασκευή

admin

Επιστολή Λυμπέρη για το Φράγμα Καρβούνη

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

admin

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χώρα

admin

Πυθαγόρειο: Γιατί συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Χώρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα;

admin

Σάμος: Κατάσχεση οβίδων με πυρίτιδα σε έρευνα για βεγγαλικά

admin

Σάμος: Υποσιτισμός Παιδιών στην ΚΕΔ – Αντιπαράθεση Υπουργείου – Γιατρών Χωρίς Σύνορα

admin

Γενική απεργία: Συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία

admin