27.2 C
Σάμος
20/08/2025
Δήμος

Δήμος Αν.Σάμου : Η ποιότητα του πόσιμου ύδατος έχει αποκατασταθεί με εξαίρεση τρία σημεία

Περιγραφή εικόνας

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους Δημότες ότι συνεχίζονται οι ενέργειες από τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης αποκατάσταση της ποιότητας του πόσιμου ύδατος.

Σύμφωνα με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους, η ποιότητα του πόσιμου ύδατος έχει αποκατασταθεί με εξαίρεση τρία δειγματοληπτικά σημεία για τα οποία συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εντοπισθεί το ακριβές σημείο του δικτύου το οποίο πρέπει να αποκατασταθεί.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εντατικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στις γεωτρήσεις και στις δεξαμενές και αποκαθίστανται οι όποιες βλάβες εντοπίζονται στους αυτόματους χλωριωτές.

Στόχος και άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η σε μόνιμη βάση διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου ύδατος και  πέραν της υφιστάμενης συνεργασίας του Δήμου με πιστοποιημένη εταιρεία που διενεργεί τους ελέγχους του πόσιμου ύδατος, ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες συνεργασίας με εξειδικευμένη εταιρεία η οποία θα διαθέτει την κατάλληλη πιστοποίηση και θα αναλάβει την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών  προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Related posts

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβασίου για δύο μήνες

admin

ΑΝ.Α.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτη σύγκληση των οργάνων Πολιτικής Προστασίας

admin

Λυμπέρης σε Παπαθεοφάνους: «Με φιέστες δεν ξεγελάτε πλέον κανένα»

admin

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Απαντήσεις σε κριτικές για το μαρτυρικό χωριό Καστανιάς και τα έργα στο Ποτάμι

admin

«Συμμαχία Πολιτών»: Η αναγνώριση της Καστανιάς ως μαρτυρικού χωριού ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή

admin

Δ. Βλασιάδης: Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αποχώρηση από τον συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου

admin

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην περιοχή «Ποτάμι»

admin

Ρήγμα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Δημήτριος Βλασιάδης

admin

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin