16/09/2025
Δήμος

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Δώρισαν τα μαλλιά τους και Χάρισαν Ελπίδα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη», του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Σύμφωνα με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου συλλέχθηκαν 43 κοτσίδες τις οποίες απέστειλε σήμερα 09-12-2022 στο «Άλμα Ζωής».

“Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τα κομμωτήρια «Άννα – Γιώργος Κομμωτήριο» της Ιωάννας Καρλοβασίτου, «Erifili» της Εριφύλης Ευγενικού και «Beautique» της Ευτυχίας Σπύρου που συνέβαλαν ουσιαστικά.

Είναι σημαντικό η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τη δωρεά μαλλιών να έχει συνέχεια, ως μια πράξη που δίνει δύναμή και ελπίδα σε όσες το έχουν ανάγκη”.

Related posts

Αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στον Πλάτανο χάρη στη νέα παράκαμψη

admin

Νέα σχολική χρονιά: Τι μήνυμα στέλνουν οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δυτική Σάμος: Έκκληση για άμεση απομάκρυνση παράνομων αφισών – Έρχονται νόμιμοι χώροι αφισοκόλλησης

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη Διεθνή Μέρα ΝΑΤΟ»

admin

Αίτημα για ενημέρωση και ειδική συνεδρίαση σχετικά με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

admin

Μαρνέζος: «Χρειάζεται κρατική χρηματοδότηση για τη θέρμανση του Κολυμβητηρίου Καρλοβάσου»

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Στους 6 κορυφαίους της Ελλάδας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2024

admin

Διάκριση για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

admin

«ΑΝΑ.Σ.Α.: Αίτημα έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. για το ζήτημα του ΧΥΤΑ Αν. Σάμου

admin