27.2 C
Σάμος
11/07/2025
Πολιτικά

ΔΕΕΠ Σάμου- Αναβρασμός μετά την πρωτοφανή «αποβολή» των στελεχών Μουτζούρη από τον Παύλο Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Banner Samos24

Την πολυπόθητη ενότητα του δεξιού και κεντροδεξιού χώρου στο Βόρειο Αιγαίο, τορπιλίζουν οι συνεχείς προσπάθειες κυβερνητικών στελεχών, να απομονώσουν, ενόψει διπλών εκλογών (εθνικών και αυτοδιοικητικών) κάθε φωνή στήριξης προς τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Η απόφαση του γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, να διώξει από σύσκεψη γαλάζιων στελεχών στη Σάμο, όσα από αυτά έχουν εκλεγεί ή υποστηρίζουν τον Κώστα Μουτζούρη, δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο στις τάξεις των αιρετών όσο και σε πολίτες, κάνοντας λόγο για απαξιωτική συμπεριφορά που δεν μπορεί να έχει αποδέκτες αυτοδιοικητικούς με εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στο κόμμα.

Οι αντιδράσεις έφθασαν σε τέτοιο σημείου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν διαμαρτυρίες στην κεντρική διοίκηση του κόμματος, τόσο για τον κ. Μαρινάκη, όσο και για τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σάμου, ο οποίος μπροστά στην πρωτοφανή συμπεριφορά παρέμεινε άπραγος.

Σε σημερινές του δηλώσεις πάντως, ο Γραμματέας της ΔΕΕΠ Σάμου Γιώργος Καλτάκης, προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, σημειώνοντας ότι προέχει η προστασία της ενότητας του χώρου, ενόψει εκλογών αλλά κι ενός δύσκολου, όπως είπε, χειμώνα.

Ο κ. Καλτάκης, επισημαίνοντας ότι εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο, σχολίασε ότι οι πολίτες επιβάλλεται να δείξουν εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση αφού έχει ανταποκριθεί σε όλες τις μεγάλες κρίσεις ενώ αναφέρθηκε με θετικά σχόλια και για τον Περιφέρειαρχη Κώστα Μουτζούρη, λέγοντας ότι έχει θέσει το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά ανάπτυξης.

Πηγή:politischios.gr

Related posts

ΟΙ «ΠΙΝΟΚΙΟ»…ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ-άρθρο του Κ.Τζίχα, μέλους της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ

admin

Στεφανάδης: Για πρώτη φορά, δέκα ανώτατοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο νησί μας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο πλευρό των ιδιοκτητών συνεργείων

admin

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στη Σάμο

admin

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση του Κυβερνητικού Κλιμακίου για τη Σάμο

admin

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Ο Θάνος Πλεύρης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη, Μπουκώρου και Στρατάκου μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin