27/07/2026
Δήμος

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Καλατζή

kalatzhs

Ο δήμαρχος Σάμου δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του αντιδημάρχου Σάμου Αναστάσιου Καλατζή και έτσι συνεχίζει κανονικά στη θέση του.

Ο κ. Καλατζής μιλώντας στο Ράδιο Αρμονία, δήλωσε ότι υπήρξε επικοινωνία με τον δήμαρχο Σάμου και του ζητήθηκε να μην παραιτηθεί.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει και συναντηση μεταξύ των δυο ανδρών ώστε να λυθούν οι οποίες παρεξηγήσεις. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της συνέντευξή του δήλωσε ότι υπάρχουν «συντροφικά μαχαιρώματα», έλλειψη συνεργασίας με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους αλλά και με υπηρεσίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιτελέσει σωστά τα καθήκοντα του.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η παραίτηση του, δεν θα πρέπει να συνδέετε με την πρόσφατη  παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίου Μαυρατζώτη.

Υπενθυμίζεται, οτι χθες το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου, Αναστάσιος Καλατζής απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο αναφέροντας  τα εξής:«Κύριε Δήμαρχε, σας υποβάλλω την παραίτηση μου από αντιδήμαρχος Δήμου Σάμου, για καθαρά πολιτικούς και θεσμικούς  λόγους».

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές