21.1 C
Σάμος
15/05/2025
Πολιτικά

Διαβεβαίωση Χρυσοχοϊδη σε Στεφανάδη : Το hotspot στο Βαθύ θα κλείσει οριστικά

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Καθηγητής Χριστόδουλος Ι. Στεφανάδης, είχε, σήμερα Τετάρτη , άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, σχετικά με το σοβαρό θέμα που ανέκυψε από το έγγραφο του Υπουργού, για τη νέα δομή που θα λειτουργήσει στη Σάμο με στόχο την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος.

Ο Υπουργός επανέλαβε στο Βουλευτή Σάμου ότι οι δύο παράλληλες υπηρεσίες θα λειτουργούν στο ΙΔΙΟ νέο κέντρο που δημιουργείται στην περιοχή Ζερβού.

Συνεπώς, στο ΙΔΙΟ κέντρο, η μία υπηρεσία θα αφορά στην ταυτοποίηση και η άλλη στη φιλοξενία κράτηση των μεταναστών-προσφύγων. Ακόμη, ο κ. Χρυσοχοϊδης επανέλαβε για ακόμα μία φορά τη διαβεβαίωση ότι το υπάρχον hotspot στην περιόχή του Βαθιού θα κλείσει οριστικά και ο χώρος θα αποδοθεί στο δήμο.

Related posts

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σάμο από την Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

admin

Αποζημιώσεις Αμπελουργών: Γιατί η Σάμος δεν εντάχθηκε στο “Μέτρο 23”; Η απάντηση του Υπουργού

admin

Δ.Ο.Υ. Σάμου: Δεν καταργείται – Ανακοίνωση του Βουλευτή μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών

admin

Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Σάμου: “Όχι στις ανεμογεννήτριες – Κάλεσμα σε αγώνα για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί”

admin

Νέα Αριστερά: “Η Fraport αποφασίζει για τις Βάσεις Πυροσβεστικής;” Ερώτηση για τη μεταφορά από τη Σάμο στη Λήμνο

admin

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο από την Κινητή Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

admin

Συνάντηση Στεφανάδη με Μητσοτάκη: Τα ζητήματα Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων και η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο επίκεντρο

admin

Συνάντηση Στεφανάδη με Κικίλια: Διαβεβαιώσεις για ακτοπλοΐα, εισιτήρια και μεταφορικό ισοδύναμο

admin

Άρθρο του Κώστα Τζίχα-Γιατί έρχεται ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Σάμο;

admin