9.4 C
Σάμος
24/02/2025
Δήμος

Διενέργεια rapid test στα σχολεία ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου

Τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων εντός των σχολικών μονάδων ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Τώρα! «rapid test»,  από μονάδες του ΕΟΔΥ, σε όλα τα σχολεία

Χωρίς άλλη καθυστέρηση να ξεκινήσουν rapid test σε όλες τις σχολικές μονάδες από συνεργεία του ΕΟΔΥ, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο κίνδυνος διασποράς  του covit 19 , μετά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε δημοτικό σχολείο στη πόλη της Σάμου.

Παράλληλα πρέπει να γίνουν απολυμάνσεις των αιθουσών και των κοινόχρηστων χώρων των σχολείων και να χορηγούνται δωρεάν απολυμαντικά και μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Για το θέμα αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου απευθύνθηκε τηλεφωνικά στο δήμαρχο την Παρασκευή 19-11-2021 και ζήτησε την παρέμβαση της δημοτικής αρχής στον ΕΟΔΥ και στη διοίκηση του Νοσοκομείου , ώστε άμεσα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα ανακοπής της μετάδοσης του ιού.

Related posts

Η Ανα.Σ.Α καταψήφισε τον Προϋπολογισμό του 2025, επισήμανε τη μείωση στους κρίσιμους δείκτες

admin

Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο Προϋπολογισμός 2025 δεν καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου”

admin

Ανατολική Σάμος: Προετοιμασία για το κύμα ψύχους – Τηλέφωνα επικοινωνίας

admin

Αιφνιδιαστική συνάντηση Ανδρουλάκη – Δημάρχου Δυτικής Σάμου

admin

Συνεδρίαση και Λογοδοσία στον Δήμο Δυτικής Σάμου στις 24/2

admin

Δημήτρης Βογιατζής: Δύο μεγάλες παρεμβάσεις αναβαθμίζουν το Γήπεδο Χώρας!

admin

Ο Ευρωβουλευτής Μπελέρης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

admin

Καρλοβασίτικο Καρναβάλι 2025: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

admin

8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin