27.2 C
Σάμος
07/06/2025
Περιφερειακά

Διπλάσια απο πέρσι τα κονδύλια για την προβολή των νησιών – 3 υπεύθυνοι τουρισμού για Χίο, Λέσβο και Σάμο

 

Την πρόσληψη 3 μάνατζερ για τον τουρισμό για Χίο, Λέσβο και Σάμο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Μουτζούρης σημείωσε ότι η Περιφέρεια για πρώτη φορά επιχειρεί την οργανωμένη και σε τόσο μεγάλο βαθμό τουριστική προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου, κάτι που αποτυπώνεται και στα διαθέσιμα κονδύλια για την τουριστική προβολή, αφού από τις 270.000 ευρώ που διατέθηκαν πέρυσι, το ποσό φέτος θα φθάσει τις 540.000 ευρώ.

Μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. της Χίου ο Περιφερειάρχης αποκάλυψε ότι η Περιφέρεια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την πρόσληψη 3 μάνατζερ τουρισμού σε Χίο, Λέσβο και Σάμο που θα αναλάβουν την οργάνωση στην τουριστική προώθηση των νησιών και την διάθεση των χρημάτων που έχουν εγκριθεί μέσα από πλάνο τουριστικής προβολής.

Πηγή Πολίτης Χίος

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην 5η Real Estate Εκθεση στην Αθήνα

admin

Σε τροχιά υλοποίησης η μελέτη για τον νέο οδικό άξονα Κοκκάρι – Μυτιληνιοί

admin

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης

admin

Ιστορική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

«Νέα Δυναμική»: Συμπεράσματα και θέσεις από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

Με νέο μηχάνημα έργου για χορτοκοπή και κλαδονομή ενισχύθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

admin

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με Τούρκους επιχειρηματίες μετά την εκδήλωση της Περιφέρειας στο Αϊβαλί

admin

Άνοιγμα του Βορείου Αιγαίου στην τουρκική αγορά: Παρουσιάσεις, συναντήσεις και νέες συνεργασίες σε Αϊβαλί και Σμύρνη

admin

Εκδηλώσεις Τιμής στη Σάμο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Κυριακή 25 Μαΐου

admin