30/04/2026
Πολιτιστικά

Εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μητέρας και των Μυροφόρων από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Καρλοβάσου

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Καρλοβάσου ανακοίνωσε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας και της Γιορτής των Μυροφόρων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στις 18:00, ο Σύλλογος προσκαλεί το κοινό στο pool bar του ξενοδοχείου Samian Mare για μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας. Η συνεισφορά για τη συμμετοχή στην εκδήλωση ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, ο Σύλλογος θα τιμήσει τις Μυροφόρες, τις προστάτιδες του Συλλόγου, με Αρτοκλασία που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Όρμου Καρλοβάσου. Στη συνέχεια, ο Σύλλογος προσκαλεί τους παρευρισκόμενους στην καφετέρια CENTRAL του κ. Ευσταθίου στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου για ένα κέρασμα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Μπουγάζι»: Το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δημητριάδη από τις εκδόσεις Σμίλη

Περρής και Ζουγανέλης στο Μουσικό Σχολείο Σάμου για τριήμερο εργαστήριο της UNICEF

Ο Ανδρέας Λαγός παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στη Σάμο

Η θεατρική παράσταση «Σπασμένα Τακούνια» στη Σάμο στις 15 Μαρτίου

Δύο συναυλίες Θηβαίου και Μάργαρη στο Καρλόβασι

Αφιέρωμα στον Αλέξη Σεβαστάκη στο νέο τεύχος του «Απόπλου»