27.8 C
Σάμος
03/08/2025
Σαμιακά

Ενημέρωση για τα σχολεία ζητούν οι δάσκαλοι

Περιγραφή εικόνας

Να δοθεί άμεσα από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Ανατολικής Σάμου σαφή ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας του Δήμου εκπαίδευσης ζητά ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου.

Συγκεκριμένα ζητούν ενημέρωση για :

1)Tην πορεία παραλαβής των συγκεκριμένων προκατασκευασμένων αιθουσών :

2) Την πορεία εγκατάστασης των προκατασκευασμένων αιθουσών και την χωροθέτηση τους στα Δημοτικά Σχολεία Βαθέος, Χώρας , Πυθαγορείου , τις ενέργειες που έχουν γίνει στον προαύλιο χώρο του Δ.Σ Πυθαγορείου, του στρατοπέδου «Λοχία Πεζικού Καρλοβασίτη Δημήτρη» (Δ.Σ Χώρας )καθώς και του οικοπέδου που έχει ενοικιαστεί πλησίον του ΓΕΛ και την ασφαλή πρόσβαση σε αυτό.(Δ.Σ Βαθέος) .

3)Τον προγραμματισμό επανεξέτασης χώρου για το 3ο Νηπιαγωγείο Σάμου

4)Την αποκατάσταση των ζημιών των προαναφερόμενων σχολικών μονάδων καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Παγώνδα, Κοκκαρίου και του σχολικού συγκροτήματος Παλαιοκάστρου.

Να σημειώσουμε ότι έχουν ζητηθεί 51 προκατασκευασμένες αίθουσες για τα σχολεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Μέχρι σήμερα έχουν φτάσει στο νησί περίπου 20.

 

Πηγή:ertnews.gr

Related posts

Σύλληψη 61χρονου Ισλανδού στη μαρίνα Πυθαγορείου για ενδοοικογενειακή βία

admin

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin