15/10/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος πολίτη στη Σάμο

astynomia

Ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ημεδαποί για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ εξαμήνου περίπου σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, 30χρονος ημεδαπός και 22χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον παθόντα, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε να του αποσπάσει εξαπατώντας τον τους κωδικούς τραπεζικής κάρτας και ακολούθως να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -11.000- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρήματα, ανήκουν –κατά περίπτωση- στους παραπάνω δράστες.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Αστυνομία της Σάμου τιμά τον Άγιο Αρτέμιο την Τρίτη στην Αγία Ειρήνη

Σύγκρουση σκαφών νοτιοδυτικά της Σάμου: Χειροπέδες στον 69χρονο Γερμανό κυβερνήτη

Κάνναβη αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ σε ιστιοφόρο στη Χίο

Λιμεναρχείο: Παράταση έως το 2027 για τις άδειες ταχύπλοων

Σύλληψη 61χρονου μετά από τροχαίο στην Αγία Ειρήνη

15 παραβάσεις στη Σάμο για μη χρήση κράνους σε 564 ελέγχους, οι 10 σε συνεπιβάτες