4.4 C
Σάμος
24/02/2025
Πολιτικά

Επίσκεψη Κώτσηρα στη Σάμο: Συνοδεύεται από Πέτσα και Στεφανάδη

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κώτσηρας, πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, επίσκεψη στη Σάμο. Ο κ. Κώτσηρας συνοδεύεται από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, και τον βουλευτή Νομού Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Πριν την έναρξη των επισκέψεων και συναντήσεων του, ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα στη Σάμο περιοδεύοντας μαζί με τον κ. Πέτσα και τον τοπικό Βουλευτή κ. Στεφανάδη. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούμε με φορείς και πολίτες ώστε να ενημερωθούμε για τα τρέχοντα ζητήματα.

Η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη και ενόψει ευρωεκλογών και πρέπει να συζητηθούν συγκεκριμένα ζητήματα που είναι στο δημόσιο διάλογο. Ο κ. Στεφανάδης μας έχει ήδη ενημερώσει για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, καθώς και για την θετική τουριστική περίοδο και τις νέες διαδικασίες για ταχύτερη έκδοση βίζας για πολίτες από την Τουρκία στα νησιά μας.»

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών έκανε επίσης αναφορά στα θέματα που αφορούν τους σεισμόπληκτους της Σάμου και ειδικά στο ζήτημα των ενοικίων που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο και τον κ. Τριαντόπουλο, οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν το επόμενο διάστημα.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη Σάμο, όπου υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία πριν από 28 χρόνια. Σημείωσε ότι θα συζητηθούν σήμερα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και θα δουν τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, δίνοντας έμφαση στην προοπτική για τα επόμενα χρόνια μέσα από την κάλπη των ευρωεκλογών, που αυτές μας φέρνουν πιο κοντά στην Ευρώπη , όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής Ν. Σάμου, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή να βρίσκονται σήμερα στη Σάμο δύο από τα σημαίνοντα στελέχη της κυβέρνησης. Τόνισε ότι και οι δύο γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής και αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές, χαρακτηρίζοντας τις ως κρίσιμες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σάμο, ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις και επισκέψεις με τοπικές αρχές και φορείς. Παρακάτω ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του:

Συνάντηση με το Λιμεναρχείο Σάμου.

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

Συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου.

Συνάντηση στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου.

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Δυτικής Σάμου.

Επίσκεψη στον Μαραθόκαμπο Σάμου.

Επίσκεψη στο Πυθαγόρειο Σάμου.

Επιστροφή στο Ξενοδοχείο.

Related posts

Νέα Δημοκρατία Σάμου: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ανασκόπηση, πολιτικές αιχμές και παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα

admin

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ομιλητής στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Μυτιλήνη

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί απο τη Σάμο σε κοινό αγώνα για προοδευτική αλλαγή

admin

Εκπαίδευση, Υγεία και Δικαιοσύνη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο

admin

Νίκος Ανδρουλάκης απο την Σάμο: «Η κυβέρνηση επενδύσει στην τοξικότητα και τον διχασμό. Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί;»

admin

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin

Κομνηνάκα: Τραγικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας της Σάμου και της Ικαρίας

admin

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

admin

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία

admin