25/09/2026
Περιφερειακά

Η Α. Ανδρεάδου για τον καθαρισμό ρεμάτων στα νησιά του νομού μας

anni andreadoy

Στην συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων, τρείς ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, που σκοπό έχουν να πλήξουν τον Περιφερειάρχη μας κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, κατευθυνόμενα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, αναφέρονται σε απευθείας αναθέσεις εργασιών που αφορούν τον καθαρισμό ρεμάτων στα νησιά του νομού μας.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι διαδικασίες των απευθείας αναθέσεων είναι νομιμότατες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τους δημοσιονομικούς κανόνες και αρχές που διέπουν την εκτέλεση έργων.

Δυστυχώς κάποιοι στην αγωνίας τους για το μέλλον που τους επιφυλάσσει το εκλογικό αποτέλεσμα, θυσιάζουν την ασφάλεια των συμπολιτών μας έναντι του κίνδυνου πλημμυρικών φαινόμενων από την κλιματική κρίση, στον βωμό ανέξοδων ύβρεων και  ανέντιμων επιχειρημάτων κατά την προεκλογική περίοδο.

 

                                                                                                        Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

                                                                                                                 ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στους Φούρνους συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

Στους Πρέσβεις της ΕΕ έθεσε ο Μουτζούρης τον αφθώδη πυρετό της Λέσβου και τις μεταφορές μεταναστών

Απινιδωτές στην Π.Ε. Σάμου και Ικαρίας

Μουτζούρης προς Πλεύρη: η Περιφέρεια δεν δέχεται επιβάρυνση των δομών στα νησιά

Σάμος: Υπογράφηκαν έργα 2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση λιμανιών από τον σεισμό του 2020

Σάμος: 1,4 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Νικολάου