23.9 C
Σάμος
06/06/2025
Περιφερειακά

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ξεκίνησε τα πρόστιμα στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προχώρησε στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση επιβολής κυρώσεων αναφέρεται στην πλημμελή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μόριας και στην αυθαίρετη διοχέτευση αστικών λυμάτων, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση και την πρόκληση ρύπανσης του παρακειμένου χείμαρρου, του υδροφόρου ορίζοντα και της θάλασσας.

Με την απόφαση επιβάλλεται πρόστιμο 50.000 ευρώ στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Επίσης, καλούνται οι υπεύθυνοι του Κέντρου  να φροντίσουν άμεσα για την έκδοση της απαιτούμενης περιβαλλοντικής άδειας και την κατασκευή κατάλληλου συστήματος επεξεργασίας αστικών λυμάτων, αλλιώς θα επιβληθούν νέες διοικητικές κυρώσεις.

 

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην 5η Real Estate Εκθεση στην Αθήνα

admin

Σε τροχιά υλοποίησης η μελέτη για τον νέο οδικό άξονα Κοκκάρι – Μυτιληνιοί

admin

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης

admin

Ιστορική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

«Νέα Δυναμική»: Συμπεράσματα και θέσεις από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

Με νέο μηχάνημα έργου για χορτοκοπή και κλαδονομή ενισχύθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

admin

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με Τούρκους επιχειρηματίες μετά την εκδήλωση της Περιφέρειας στο Αϊβαλί

admin

Άνοιγμα του Βορείου Αιγαίου στην τουρκική αγορά: Παρουσιάσεις, συναντήσεις και νέες συνεργασίες σε Αϊβαλί και Σμύρνη

admin

Εκδηλώσεις Τιμής στη Σάμο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Κυριακή 25 Μαΐου

admin