26/11/2025
Πολιτικά

Καιρίδης : “Είμαι φιλελεύθερος, είμαστε ανθρωπιστές, όχι αφελείς”

Αμέσως μετά απο την ορκωμοσία της Κυβέρνησης, ξεκίνησαν οι τελετές παράδοσης χαρτοφυλακίου από τους υπηρεσιακούς υπουργούς και παραλαβής καθηκόντων απο τις νέες πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όιπως αυτές ορίστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Είμαι φιλελεύθερος, είμαστε ανθρωπιστές, όχι αφελείς”, τόνισε ο Δημήτρης Καιρίδης αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου ενώ πρόσθεσε ότι «χρειάζεται ισορροπία και να επιμείνουμε στην αυστηρή, αλλά δίκαιη πολιτική».

Καιρίδης - Βούλτεψη

Καιρίδης - Βούλτεψη

Το θέμα της ένταξης πρέπει να συνεχιστεί, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη. Όπως είπε «Έχουμε έναν νέο νόμο για την ένταξη. Είναι η πρώτη φορά που συνδέεται η ένταξη με την εκπαίδευση».

Καιρίδης - Βούλτεψη

 

www.ant1news.gr

Related posts

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και το ΚΚΕ τιμούν την Εθνική Αντίσταση στη Σάμο

Εκλογές Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Σάμου με προβάδισμα Ζαφείρη στις κάλπες

Δράσεις της ΚΝΕ στη Σάμο για την «Εβδομάδα Διάδοσης του Κομμουνισμού»

Πού ψηφίζουν τα μέλη της ΝΔ στις 23 Νοεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ειρήνης και προβολή ταινίας στη Σάμο

Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς ενισχύεται η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση της Σάμου