25 C
Σάμος
17/06/2025
Σαμιακά

Κατέπλευσε το Ε/Γ «Gonul» στο Καρλόβασι

Κατέπλευσε σήμερα Δευτέρα, 2 Μαΐου, το Ε/Γ «Gonul» στο Καρλόβασι μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης σύνδεσης (ΦΕΚ) του λιμένα Καρλοβάσου με το Sigacik της Τουρκίας για την νέα τουριστική χρονιά.

Το πλοιάριο θα πραγματοποιεί τα 4 προγραμματισμένα δρομολόγια την εβδομάδα συνδέοντας τον λιμένα Καρλοβάσου με τον λιμένα του Sigacik, της περιφέρειας του Seferihisar της Τουρκίας, μέχρι τον Οκτώβριο 2022.

Ο σχετικός διαβατηριακός έλεγχος των Τούρκων τουριστών που θα επισκέπτονται το Καρλόβασι θα διενεργείται με μέριμνα και ευθύνη του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων, ενώ ο τελωνειακός έλεγχος απο το Τελωνείο της Σάμου.

Related posts

Μ. Κάρλας: Να διεκδικήσουμε Ανώτατη Σχολή Μουσικών Σπουδών στην πρωτεύουσα της Σάμου

admin

Καρναβάλι Δυτικής Σάμου: 22.064€ το τελικό κόστος – Αναλυτικός απολογισμός μετά από ερώτηση Λυμπέρη

admin

Εσωτερικά «Πυρά» στη Δυτική Σάμο: Μαρνέζος καταγγέλλει πόλεμο, ο Μάρκου προτείνει παραίτηση

admin

Εθελοντές Πυροσβέστες Κοντακαιίκων: Οδηγίες για την αντιπυρική περίοδο και ο ετήσιος χορός του συλλόγου

admin

Pathos Private Villas στη Σάμο δια χειρός iArk Boutique Digital Agency

admin

Το χάος μετά το κλείσιμο της Ασφαλούς Ζώνης στη Σάμο και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρωτιά για τον Θοδωρή Παπαθεοδώρου του ΕΚΑΒ Σάμου στο 8ο Τρόπαιο “Λυκούργου Λογοθέτη”

admin

Αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα στο Άνω Βαθύ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Καπετάν Λαχανάς»

admin

Το Σ.Α.Σ. αποδυναμώνει το λιμάνι της πρωτεύουσας της Σάμου παρά την ξεκάθαρη νομοθεσία;

admin