18/06/2026
Σαμιακά

Μαμάδες θήλασαν τα παιδιά τους στη πλατεία Πυθαγόρα

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού διοργάνωσε τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας.

Μητέρες από τη Σάμο, μέλη του Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού, συμμετείχαν στη Πανελλήνια δράση που έγινε το πρωί της Κυριακής (4/11) στο καφέ «San Allote» στη πλατεία Πυθαγόρα με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Η κ. Μαρίνα Βουδούρη, υπεύθυνη της δράσης στη Σάμο, μιλώντας στο Samos24, έστειλε το δικό της μήνυμα, ότι ο μητρικός θηλασμός σε δημόσιο χώρο δεν είναι ντροπή και ότι είναι καλύτερος ο φυσικός τρόπος διατροφής από την αγορά σκευασμάτων.

Ανάλογη δράση έγινε και στην Ικαρία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου