23/05/2026
Σαμιακά

Με επιτυχία η ημερίδα για το δομημένο περιβάλλον

dav

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σάμο (Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου), την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018,  η ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος» με εισηγητές στελέχη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το ΤΕΕ.

Συγκεκριμένα οι εισηγητές, η πολιτικός μηχανικός ΑΓΡΙΟΥ Σταυρούλα  σύμβουλος του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, η δικηγόρος ΒΙΣΒΑΡΔΗ Ζωή στη Διεύθυνση  Νομοθετικού Έργου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ο πολιτικός μηχανικός Μιχάλης Παπαμιχαήλ  από την  υπηρεσία help-desk  του TEE,παρουσίασαν το νομοθετικό πλαίσιο για το δομημένο περιβάλλον και έδωσαν απαντήσεις, ιδίως για τα αυθαίρετα, στους πάνω από 40 παρευρισκόμενους μηχανικούς που συμμετείχαν στις εργασίες της ημερίδας.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης Δημήτρης και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την ΕΜΔΥΔΑΣ ΣΑΜΟΥ  σε συνεργασία με το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα ΒορειοΑνατολικού Αιγαίου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές