02/09/2026
Δήμος

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί ο Δήμος Δυτικής Σαμου τον ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ-LOGO

Πολύωρες αναμένεται να είναι την Μεγάλη Τετάρτη οι διακοπές ρεύματος απο τον ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές Λιμάνι -Ποτάμι -Παλαιό  Καρλοβάσου. Ο προγραμματισμός της εταιρείας βρίσκει αντίθετο τον Δήμο Δυτικής Σάμου καθώς θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και ειδικά στην υδροδότηση της πόλης. Ο Δήμος είναι διατεθειμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Σάμου 

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, προγραμματίζεται διακοπή ρεύματος αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 από τις 10:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.  στις περιοχές Λιμάνι -Ποτάμι -Παλαιό  Καρλοβάσου.

Ο προγραμματισμός αυτός δεν έχει την έγκριση του Δήμου και για αυτό αν πραγματοποιηθεί ο Δήμος θα καταφύγει στη δικαιοσύνη διότι μια τέτοια διακοπή στο μέσον την Μεγάλης Εβδομάδας θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και ειδικά στην υδροδότηση της πόλης.

Έχουμε ζητήσει από τη ΔΕΔΔΗΕ να αναβάλει τη διακοπή του ρεύματος και σε συνεννόηση μαζί μας να επιλεγεί άλλη ημερομηνία για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης στην Καστανιά

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης της Σάμου

Παπαθεοφάνους σε Τζεβρένη: «Παντελώς αβάσιμα, αναπόδεικτα και ψευδέστατα» τα περί απαξιωτικών συμπεριφορών

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Φλώρα Τζεβρένη από την παράταξη του Δημάρχου Δυτικής Σάμου – Καταγγέλλει απαξιωτική συμπεριφορά

Καστανιά Μαρτυρικό Χωριό: Εκδηλώσεις μνήμης για τους 44 εκτελεσμένους, 29-30 Αυγούστου

Η Δυτική Σάμος ξεμπλοκάρει την ταφή τριών μεταναστών που έμεναν για χρόνια στα ψυγεία του νοσοκομείου