26.9 C
Σάμος
03/07/2025
Σαμιακά

Νέα τεράστια διαγραφή χρέους 88% για Επιχειρηματία στη Σάμο

Banner Samos24

Εντυπωσιακή διαγραφή χρέους 88% για επιχειρηματία από την Δικηγόρο Αθανασία Καλτάκη

Μία νέα υπόθεση διαγραφής χρέους ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία και τη δικηγόρο – διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια Αθανασία Καλτάκη. Η επιτυχία αυτή αφορά στη διαγραφή χρέους ύψους 88%, που αποτελεί σημαντικό επίτευγμα στο χώρο της ρύθμισης οφειλών.

Ο εντολέας της κ. Καλτάκη, ένας επιχειρηματίας με αρχικό χρέος 350.000€, κατάφερε μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών να επιτύχει διαγραφή 310.000€. Το τελικό ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο εντολέας ανέρχεται στα 40.000€, το οποίο θα εξοφληθεί σε διάστημα 20 ετών.

Την υπόθεση χειρίστηκε η δικηγόρος – δικαστική διαμεσολαβήτρια Αθανασία Καλτάκη, η οποία είναι γνωστή για την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της διαχείρισης χρεών και των διαμεσολαβήσεων. Η κ. Καλτάκη, με την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, κατάφερε να διαπραγματευτεί σκληρά και να πετύχει αυτή τη σημαντική διαγραφή, προσφέροντας στον εντολέα της μια δεύτερη ευκαιρία για οικονομική ανάκαμψη.

Related posts

Πρώτη άφιξη του Superstar II της Seajets στο Καρλόβασι

admin

Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου : Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου – Ζητάμε λύσεις, όχι φιέστες!

admin

Αγροτική διαμαρτυρία στο Μαλαγάρι με αφορμή την επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου

admin

ΠΒΑ: Χρηματοδότηση 20.000€ για τον Σύλλογο «Η Μέλισσα»

admin

Εγγραφές και δικαιολογητικά για το Τμήμα Βοηθού Νοσηλευτικής Σάμου

admin

ΣΕΠΠ Κοσμαδαίων: «Ότι οι άλλοι δεν έμαθαν να σέβονται, εμείς το διορθώνουμε και το κάνουμε πάλι όμορφο»

admin

Το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου Α.Ε. διοργανώνει εργαστήριο οινοτουρισμού στο Μαλαγάρι

admin

Ερώτηση στη Βουλή για αγοραπωλησίες ακινήτων στη Σάμο σε Τούρκους υπηκόους με γερμανικά διαβατήρια

admin

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου: Διαμαρτυρία κατά κυβερνητικού κλιμακίου

admin