26/05/2026
Σαμιακά

Νίκος Κατρακάζος: «Μέχρι εδώ δεν πάει άλλο»

Κάλεσμα για συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση για το προσφυγικό απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Νίκος Κατρακάζος.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

σίγουρα εμείς οι Σαμιώτες είμαστε φιλόξενοι άνθρωπο, πιστεύουμε στον διάλογο και τη συνεννόηση. Θέλουμε όμως να έχουμε λόγο για τον τόπο μας, για τον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Ζούμε όλο αυτό το διάστημα μια απίστευτη κατάσταση, οι κυβερνώντες αποφασίζουν για μας χωρίς διάλογο, πίσω από τις κουρτίνες και έρχονται να επιβάλουν τις αποφάσεις τους, αδιαφορώντας για το αν αυτές μας καταδικάζουν οριστικά.

Καλώ όλους σας να λάβετε ενεργά θέση, να δώσετε δύναμη στους εκπροσώπους σας, να φωνάξουμε όλοι μαζί… «μέχρι εδώ δεν πάει άλλο». Να είμαστε σήμερα όλοι παρόντες….

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΠΟΕΔΗΝ: Σοβαρές ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας

Την Τρίτη 16 Ιουνίου ορθοπαιδικός στο ΚΥΚ Καρλοβάσου

Δερματολόγος στο Νοσοκομείο Σάμου έως 29 Μαΐου

Η Σάμος γιόρτασε τον 4ο τίτλο του Ολυμπιακού στην Euroleague – Φίλαθλοι πλημμύρισαν την Πλατεία Πυθαγόρα

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου