24.4 C
Σάμος
03/10/2025
Σαμιακά

«Ναι» στη μελέτη για την αντικατάσταση του κεντρικού καταθλιπτικού δικτύου μεταφοράς λυμμάτων της πόλης της Σάμου

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης και ένταξης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του έργου: «Αναβάθμιση υποδομών αποχέτευσης του Δήμου Ανατολικής Σάμου», εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου, η  μελέτη του υποέργου 1 «αντικατάσταση του κεντρικού καταθλιπτικού δικτύου μεταφοράς λημμάτων της πόλης» προϋπολογισμού 1.577.000 € προ Φ.Π.Α.

Επίσης, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε το σχέδιο διακήρυξης και τους όρους δημοπράτησης, καθώς και τον τρόπο εκτέλεσης, την ανοιχτή διαδικασία σύναψης ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων κάτω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή και την έγκριση των όρων της διακήρυξης.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί η συνάντηση του Βουλευτή Σάμου με τον Υπουργό Εσωτερικών για να ενταχθεί  στο “Αντώνης Τρίτσης” το αποχετευτικό δίκτυο της Ανατολικής Σάμου, δινοντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και τριάντα χρόνια .

Related posts

Αλλαγές στα δρομολόγια: Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στη θέση του ΣΤΑΥΡΟΣ

admin

Αιφνιδιαστική παραίτηση Βακάλη από την ΕΠΣ Σάμου – “Στέρεψαν οι αντοχές”

admin

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης: Σάμος 2-4 Οκτωβρίου 2025

admin

Σάμος: Ηχηρό «Όχι» στο εργασιακό νομοσχέδιο – Πορεία και συγκέντρωση στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη Σάμο για τις καταστροφές από αγριογούρουνα

admin

Αλλαγή σκυτάλης στο Νοσοκομείο Σάμου – Νέος διοικητής ο Γιώργος Καμπούρης

admin

Εκτροπή οχήματος στην περιοχή Κέδρος – Τραυματίστηκε 69χρονος οδηγός

admin

«ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 25»: Επικίνδυνη περιοχή στο Καρλόβασι – Πού απαγορεύεται η παρουσία πολιτών

admin

Επακούμβηση του Sea Star Samos στο τουριστικό λιμάνι Σάμου – Στη θέση του το Sea Star Tilos

admin