30.5 C
Σάμος
22/08/2025
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Στις διαμορφωμένες αίθουσες της Πινακοθήκης Σάμου, προσήλθαν σήμερα για μάθημα, μετά το καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, περίπου 50 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Στην είσοδο της Πινακοθήκης, η διευθύντρια του σχολείου καλωσόριζε τους μικρούς μαθητές, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους γονείς ότι δεν θα μπουν στο κτήριο αλλά θα αφήνουν στην είσοδο τα παιδιά τους, τα οποία θα παραλάβουν σε καθορισμένη ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες αργά την νύχτα, η Διεύθυνσή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, ενημέρωνε ότι θα λειτουργήσουν συν δύο αίθουσες, με αποτέλεσμα κατά την προσέλευση των μαθητών, να υπάρχουν συνεργεία του Δήμου μεταφέροντας καρέκλες και θρανία, μια εικόνα που έφερε αντιδράσεις σε ορισμένους γονείς.

 

Related posts

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin