24/07/2026
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου

139832331_239747444365034_6927284706001750184_n

Στις διαμορφωμένες αίθουσες της Πινακοθήκης Σάμου, προσήλθαν σήμερα για μάθημα, μετά το καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, περίπου 50 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Στην είσοδο της Πινακοθήκης, η διευθύντρια του σχολείου καλωσόριζε τους μικρούς μαθητές, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους γονείς ότι δεν θα μπουν στο κτήριο αλλά θα αφήνουν στην είσοδο τα παιδιά τους, τα οποία θα παραλάβουν σε καθορισμένη ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες αργά την νύχτα, η Διεύθυνσή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, ενημέρωνε ότι θα λειτουργήσουν συν δύο αίθουσες, με αποτέλεσμα κατά την προσέλευση των μαθητών, να υπάρχουν συνεργεία του Δήμου μεταφέροντας καρέκλες και θρανία, μια εικόνα που έφερε αντιδράσεις σε ορισμένους γονείς.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Παράνομη αλιεία από τέσσερις τουρκικές μηχανότρατες σε Σάμο, Φούρνους και Πάτμο, καταγγέλλει το Αρχιπέλαγος

Στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 33 από τους 46 μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Καρλοβασίων

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

100% επιτυχία για το ΕΠΑΛ Καρλοβασίου στις Πανελλαδικές

Δημήτρης Τέλιος: Με το εθνόσημο στη σφαιροβολία Κ18, στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου

Μάριος Καπανταής: Ο Σαμιώτης παλαιστής που διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα