28.3 C
Σάμος
03/08/2025
Περιφερειακά

Ο Πανάγος Κουφέλος στη σύσκεψη με θέμα «Αντιπυρική 2022 – Βόρειο και Νότιο Αιγαίο»

Περιγραφή εικόνας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Αντιπυρική 2022 – Βόρειο και Νότιο Αιγαίο».

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Πανάγος Κουφέλος ,εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, παρουσίασε τα προβλήματα και τις παθογένειες που υπάρχουν στην Πολιτική Προστασία και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας ΟΤΑ Ά και Β´ βαθμού, Πυροσβεστικής, Διεύθυνσης Δασών και Εθελοντών.


«Μία νέα αρχή σηματοδοτεί με υπευθυνότητα και σχέδιο δράσης. Προετοιμαζόμαστε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο πάντα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του περιβάλλοντος.
Για όλους εμάς που κατέχουμε θέσεις ευθύνης αποτελεί σοβαρή αποστολή η οποία τα τελευταία χρόνια αποκτά μεγαλύτερη αξία και ενδυναμώνεται καθώς η κλιματική αλλαγή κάνει το φυσικό μας πλούτο πιο ευάλωτο και πολύ περισσότερο πολύτιμο» δήλωσε ο.κ Κουφέλος.

Παρόντες ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργος Αμυράς, ο Γεν.Γραμματέας Δασών κ.Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ.Ιωάννης Πετρούτσος και στελέχη αυτών.

Related posts

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin