06/11/2026
06/11/202610:38
Περιφερειακά

Ο Πανάγος Κουφέλος στη σύσκεψη με θέμα «Αντιπυρική 2022 – Βόρειο και Νότιο Αιγαίο»

Γιώργος Πατσομύτης
Γιώργος Πατσομύτης
koyfelos

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Αντιπυρική 2022 – Βόρειο και Νότιο Αιγαίο».

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Πανάγος Κουφέλος ,εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, παρουσίασε τα προβλήματα και τις παθογένειες που υπάρχουν στην Πολιτική Προστασία και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας ΟΤΑ Ά και Β´ βαθμού, Πυροσβεστικής, Διεύθυνσης Δασών και Εθελοντών.

Ο Πανάγος Κουφέλος στη σύσκεψη με θέμα «Αντιπυρική 2022 – Βόρειο και Νότιο Αιγαίο»
«Μία νέα αρχή σηματοδοτεί με υπευθυνότητα και σχέδιο δράσης. Προετοιμαζόμαστε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο πάντα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του περιβάλλοντος.
Για όλους εμάς που κατέχουμε θέσεις ευθύνης αποτελεί σοβαρή αποστολή η οποία τα τελευταία χρόνια αποκτά μεγαλύτερη αξία και ενδυναμώνεται καθώς η κλιματική αλλαγή κάνει το φυσικό μας πλούτο πιο ευάλωτο και πολύ περισσότερο πολύτιμο» δήλωσε ο.κ Κουφέλος.

Παρόντες ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργος Αμυράς, ο Γεν.Γραμματέας Δασών κ.Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ.Ιωάννης Πετρούτσος και στελέχη αυτών.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προτιμώμενη πηγή στη Google

Περισσότερα από το Samos24

Δήμοι04.11.26 | 21:57

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Αποχώρησε ο Μ. Μητσός μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Β. Τσεσμελή για τον βιολογικό

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση για τον βιολογικό καθαρισμό της Σάμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το απόγευμα…

#Κακοκαιρία#Ακτοπλοϊκά