07/05/2026
Σαμιακά

Ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways συναντήθηκε με τον Βουλευτή Ν. Σάμου

Ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways, Χρήστος Σπανός, συναντήθηκε σήμερα, με τον Βουλευτή Ν. Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη, προκειμένου να συζητήσουν καίρια ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας και ειδικότερα της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων και της Θύμαινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε το φλέγον ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες των νησιών σχετικά με τα δρομολόγια, τα οποία ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, γεγονός που οδηγεί τους επισκέπτες να αναζητούν άλλους προορισμούς.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για την ετήσια λειτουργία ταχυπλόου από το Πυθαγόρειο, όπως ακριβώς γίνεται και στα νησιά της Δωδεκανήσου, και η προσθήκη της Θύμαινας στον χάρτη των δρομολογίων της εταιρείας .

Επίσης, κρίθηκε σημαντική η προετοιμασία του όρμου του Μαραθόκαμπου προκειμένου να καταστεί δυνατή η ενσωμάτωσή του στα καλοκαιρινά δρομολόγια του Ταχυπλόου.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της τροποποίησης του πρωινού ωραρίου των αεροπορικών πτήσεων και των ταχυπλόων, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης όλων των νησιών με ακόμα καλύτερες ανταποκρίσεις.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στα 10 καλύτερα κρασιά του κόσμου η Σάμος

Εργατικό δυστύχημα στη Σάμο: «Δεν είμαστε αναλώσιμοι» διαμηνύουν οι οικοδόμοι του νησιού

Τελετή καθομολόγησης αποφοίτων στο Καρλόβασι την Παρασκευή 22 Μαΐου

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου για τον θάνατο εργαζόμενου στο Ηραίο

Εργατικό δυστύχημα στο Ηραίο

Νοσοκομείο Σάμου: Νέα μέτρα για επισκεπτήριο και συνοδούς – τι αλλάζει από σήμερα