29.4 C
Σάμος
11/07/2025
Σαμιακά

Οι ευχές του Μιχάλη Αγγελόπουλου για το νέο έτος

Banner Samos24

Το μοναδικό γαλάζιο του Αιγαίου πάντοτε εμπνέει για τις πιο υψηλόφρονες σκέψεις και τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Το χρώμα αυτής της θάλασσάς μας, χρώμα και της σημαίας μας, είναι πηγή ελπίδας και η γενέτειρα ενός αξεπέραστου διανοητικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού πολιτισμού που αντήχησε, αντηχεί και θα αντηχεί στους αιώνες.

Στις μέρες μας, αυτή η θάλασσά μας, το Αιγαίο μας και, πολύ περισσότερο, το ακριτικό, απαιτεί όμως και την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή μας.

Εύχομαι ολόψυχα το #2021, σημαδιακή χρονιά των 200 ετών από την εθνεγερσία, να αποτελέσει τη χρονιά που το γαλάζιο του αρχιπελάγους μας θα φωτίσει και θα ποτίσει με θάρρος, τόλμη και αισιοδοξία όλους τους Έλληνες και ειδικά τους πολλαπλά δοκιμαζόμενους νησιώτες μας. Τις καλύτερες μέρες θα τις κερδίσουμε, με σύμπνοια, σύνεση και θετική σκέψη και συμπεριφορά.

Χρόνια πολλά και #καλή_χρονιά εύχομαι σε όλες και όλους και ειδικότερα στην νησιωτική Ελλάδα, το Βόρειο Αιγαίο και την αγαπημένη μας Σάμο!

 

Μιχάλης Αγγελόπουλος

Related posts

Σταμάτης Φιλιππής, Στράτος Καπώλης και Γιάννης Χατζηκωνσταντής για την κατάσταση του Νοσοκομείου

admin

Ασφάλιση Επιχειρήσεων– Συνέπειες από τη μη συμμόρφωση – Τράπεζα ή επαγγελματίας ασφαλιστής η σωστή επιλογή;

admin

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου για τo Open City στο Καρλόβασι

admin

Ικαρία: Ιστορική Επέτειος-250 Χρόνια Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λευκάδα

admin

Υποχρεωτική Παύση Εργασιών στη Σάμο λόγω Καύσωνα: 11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

admin

Ίδρυση Συλλόγου Εργαζομένων Δασικών Υπηρεσιών Αιγαίου

admin

Γιάννης Βουδιώτης: Μεγάλη διάκριση για τον Σαμιώτη ποδηλάτη στην Ιερισσό

admin

Δρ. Χριστίνα Δαρβίρη: Ομιλία για τον Πυθαγόρα και την Αυτογνωσία στον Μαραθόκαμπο

admin

Υλοποίση Προγράμματος Erasmus+ από το 2ο Πειραματικό Δημ. Σχ. Σάμου

admin