23/05/2026
Σαμιακά

Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες των πυρκαγιών απο τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δεκάδων συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν περιοχές της Αττικής την περασμένη Δευτέρα. Συναισθανόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνούν οι οικογένειες των περιοχών αυτών και δεδομένου ότι οι πρώτες ανάγκες σε τρόφιμα και φάρμακα υπερκαλύφθηκαν.

Ο Σύλλογός, ως ελάχιστη βοήθεια, καταθέτει το χρηματικό ποσό των 463 ευρώ (τα έσοδα από την φετινή χοροεσπερίδα του συλλόγου) στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου τονίζει:Σε τέτοιες στιγμές θεωρούμε ότι η ευαισθητοποίηση και η αλληλεγγύη αποτελούν το μονόδρομο της ανάκαμψης και την μόνη μας ελπίδα για την συνέχεια.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές