18.9 C
Σάμος
11/10/2025
Σαμιακά

Πέθανε αβοήθητος εργαζόμενος στο αεροδρόμιο της Σάμου

Γιατί στο αεροδρόμιο της Σάμου Αρίσταρχος ο Σάμιος, δεν υπάρχει Γιατρός; Τι λέει η fraport για τον θάνατο εργαζομένου στην πίστα του αεροδρομίου της Σάμου;

Πολλά τα ερωτήματα προκύπτουν από τον αιφνίδιο θάνατο εργαζομένου, στην πίστα του αεροδρομίου της Σάμου.

Η Εισαγγελική Αρχή της Σάμου, θα πρέπει να διατάξει προκαταρκτική εξέταση και να πέσει άπλετο φως να δούμε τι έχει συμβεί και έχασε τη ζωή του συνάνθρωπος μας, σε ένα αρκετά μεγάλο περιφερειακό αεροδρόμιο όπως είναι αυτό της Σάμου που έχει περάσει στην αρμοδιότητα και στην ευθύνη της γερμανικής εταιρείας fraport.

Χιλιάδες άνθρωποι περνούν από αυτό το αεροδρόμιο και μας προκαλεί εντύπωση η απουσία γιατρού όχι μόνο για κάθε συμπολίτη μας αλλά για κάθε άνθρωπο που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του αεροδρομίου.

Σήμερα πέθανε ένας άνθρωπος στο αεροδρόμιο από καρδιά αβοήθητος τελείως.

Γιατρός δεν υπήρχε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες αν και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπήρχαν ακόμα και δυο απινιδωτές χωρίς να γνωρίζει κανείς όμως να τους χρησιμοποιήσει.

Ακούστηκε ακόμα, ότι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο ζήτησαν αίθουσα από την fraport για να δείξει το ΕΚΑΒ στους εργαζομένους τις πρώτες βοήθειες και φημολογείται ότι η fraport, ζήτησε 150 ευρώ την ημέρα για να ενοικιαστεί η αίθουσα.

Θα περιμέναμε να βγει μια ανακοίνωση από την fraport αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Περιμένουμε την παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής, η οποία και θα ρίξει άπλετο φως σε αυτό το θλιβερό συμβάν.

Είναι αδιανόητο σήμερα 2018 και το αεροδρόμιο της Σάμου να μην έχει γιατρό και να χάνονται τόσο εύκολα οι άνθρωποι.

Δείτε το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης Χανίων σε ανάλογο περιστατικό και ποιος έχει την ευθύνη να καλύψει το αεροδρόμιο Χανίων με γιατρό όλο το 24ωρο.

 

Πηγή: aegaio.blogspot.com

Related posts

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin

Πανεργατική απεργία στις 14 Οκτωβρίου ενάντια στο 13ωρο

admin

Με 1566, MyHealth και finddoctors: Το Νοσοκομείο Σάμου εντάσσεται στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Ραντεβού

admin

Ευάγγελος Μαρνέζος: Η Σάμος ταξιδεύει στο Λονδίνο με νέους τουριστικούς χάρτες

admin

Χειροπέδες σε δύο μέλη κυκλώματος διακίνησης – Έφερναν μετανάστες στο Ποτάμι Καρλοβάσου

admin

Πιστοποίηση από τα Special Olympics στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

admin

Γιατί δεν μονιμοποιούν τους εποχικούς πυροσβέστες; – Η απάντηση του Κοτρίδη

admin

Πάνω από 100 χιλιάδες αφίξεις από την Τουρκία στο τουριστικό λιμάνι της Σάμου

admin

Με τη Speedy στην πρώτη γραμμή – Η Σάμος στην αξιολόγηση διασωστικών σκύλων της ΕΟΔ

admin