16/10/2026
Αστυνομικά - ΛιμενικάΣαμιακά

Παράταση περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στην παραλιακή Αγίου Κωνσταντίνου και στην περιοχή “Πρινιάς” Σάμου

20240503_115945

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, καθώς και σε τμήμα ανώνυμης οδού πλησίον της θέσης «Πρινιάς», λόγω φθορών στο οδόστρωμα από έντονα καιρικά φαινόμενα. Η απόφαση ελήφθη στις 08-05-2024 και φέρει τον αριθμό 60/2024.

Ως αποτέλεσμα των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Σάμου – Καρλοβασίου. Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών κατά τη διέλευσή τους από τα επηρεαζόμενα οδικά τμήματα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Σινέ Ολύμπια: 66 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας στη Σάμο

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

Η Σάμος διεκδικεί ξανά τη γερμανική αγορά: Από 60.000 Γερμανούς τουρίστες έπεσε στους 20.000

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» μοιράζει ψωμί και καφέ στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Ικαρία: Παραμένουν τα εκπαιδευτικά κενά στο Δημοτικό Ευδήλου

Πανσαμιακό συλλαλητήριο για την Υγεία την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, με αφετηρία το Νοσοκομείο Σάμου