19.4 C
Σάμος
29/10/2025
Σαμιακά

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης της 2ης Φάσης 2022 του Μ.Ι. Επιχειρήσεων

«Παρατείνουμε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για την 2η φάση 2022 του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων» και ορίζουμε νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης την Πέμπτη 30-11-2023.»

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 4113.80-02/4107/2022 ΚΥΑ (ΦΕΚ τεύχος Β’, αρ. φύλλου 7214/31-12-2022).

Σημειώνεται ότι υποβάλλονται μόνο τα παραστατικά της συγκεκριμένης περιόδου επιλεξιμότητας δαπανών για χρηματοδότηση, από 1-7-2022 έως και 31-12-2022 και δεν δύναται τα παραστατικά της 1ης Φάσης Χρηματοδότης να υποβληθούν στην περίοδο της παρούσας Φάσης (2ης)».

Related posts

Νεκρή μεσογειακή φώκια εντοπίστηκε νότια της Σάμου

admin

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

admin

Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Σάμου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

admin

Το πιο όμορφο «ΟΧΙ» ειπώθηκε από εννέα παιδιά στον Πλάτανο Σάμου

admin

Με περηφάνια και συγκίνηση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

admin

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Έγινε αισθητός σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

admin

Οκτώ ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη Λέσβο για τη Σύνοδο ERUA 2025

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Σάμου

admin