11/10/2026
Δήμος

Περιοδεία στο Βαθύ από την “Ανατροπή”

xatzix neo

Η “Ανατροπή” θα επισκεφτεί τις επόμενες μέρες την πρωτεύουσα της Σάμου, προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες της για τις προτάσεις που έχει για την περιοχή του Βαθιού.

Το πρόγραμμα επισκέψεων της παράταξης είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 19 Απριλίου, 18.30.
Περιοδεία στον εμπορικό δρόμο και στα καταστήματα της πόλης.

Σάββατο 20 Απριλίου, 10.30.
Περιοδεία στις γειτονιές του Βαθιού, στα café και στους χώρους εστίασης.

Κυριακή 21 Απριλίου, 18.00. 
Περιοδεία στο Άνω Βαθύ.

Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, 10.30.
Περιοδεία στις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης.

“Η ομάδα της παράταξης, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, έχει εργαστεί με όραμα και συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια και είναι σε θέση να ενημερώσει τους δημότες για τις δεσμεύσεις που έχει η παράταξη, ώστε να πετύχουμε το «Άριστα 10» για την πρωτεύουσά μας”  αναφέρει η “Ανατροπή”.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

1,2 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου

Οικονομική στήριξη για τις επιχειρήσεις στο Καρλόβασι ζητά ο δήμαρχος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους μετά τη φωτιά στο «Blue Carrier 2»

Ανα.Σ.Α.: Ζητήματα ασφάλειας από τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων

Δήμος Δυτικής Σάμου: Νέος ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων στο Κλειστό Γήπεδο «Ευάγγελος Σιδηρούργος»