23/05/2026
Σαμιακά

Προσπάθησε να κρεμαστεί μέσα στο σπίτι του – Τον έσωσε ο αδερφός του

Ένας άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δια απαγχονισμού, στις 01.25 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/5)στα Προσφυγικά Σάμου.

Ο 58χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως κρεμάστηκε με σχοινί, αφού είχε δέσει τη μία άκρη γύρω από τον λαιμό του και την άλλη σε δοκό στην οροφή της σοφίτας του σπιτιού του με στόχο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ευτυχώς, τον αντιλήφθηκε έγκαιρα ο αδελφός του, ο οποίος έκοψε το σχοινί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο έδωσε στον άνδρα τις πρώτες βοήθειες.

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. ώστε ο μεσήλικας να μεταφερθεί με ασφάλεια απο το εσωτερικό της οικείας στο ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια ο παρολίγον αυτόχειρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο τμήμα Βραχείας Νοσηλείας φρουρούμενος από την ΕΛΑΣ.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται καλή.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές