18.9 C
Σάμος
01/06/2025
Σαμιακά

Σ.Καπνιά : «Παραίτηση όλων των Συμβούλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Σάμου»

Την παραίτηση όλων των συμβούλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Σάμου θα προτείνει στην επικείμενη συνάντηση που θα ζητηθεί τις επόμενες ήμερες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για το προσφυγικό μεταναστευτικό ζήτημα που ταλανίζει τη Σάμο.

Η Δημοτική Κοινοτική Σύμβουλος Σαμίων, κ. Στέλλα Καπνιά, σε δηλώσεις της στη Ραδιοφωνική εκπομπή του Μάνου Στεφανάκη, στο Ράδιο Αρμονία, δήλωσε μεταξύ άλλων,  ότι «πλέον, το στέλνουμε μια επιστολή στον υπουργό δεν λέει κάτι. Θα πρέπει να δυναμώσουμε τη φωνή μας προς την Αθήνα. Υπάρχει λύση. Η παραίτηση όλων των συμβούλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Σάμου».

Η ίδια υποστήριξε με την κίνηση αυτή η Σάμος θα γίνει πρώτη είδηση στην Αθήνα, υπενθυμίζοντας ότι στον ορίζοντα υπάρχουν οι εκλογές.

Related posts

Στα «δίχτυα» του Λιμενικού Σάμου 22χρονος για ναρκωτικά – Ο σκύλος «ΝΕΔΑ» τον «κάρφωσε»

admin

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο: Μεγάλη ανταπόκριση και ελπίδα για επανάληψη της δράσης

admin

Blue Star Myconos: Σκηνές απίστευτου συνωστισμού στην Τήνο – Ταλαπωρία για προσκυνητές, αγανάκτηση στη ρεσεψιόν

admin

Βαρύ πρόστιμο και τελεσίγραφο στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνεχιζόμενη ρύπανση στο Λιμάνι Βαθέος από τον Βιολογικό Καθαρισμό

admin

Erasmus+ στη Σάμο: Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επενδύει στην εξωστρέφεια και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

admin

Σάμος: Αύριο η εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών – Ομιλητές Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: «Ποιος απαξιώνει το νοσοκομείο, εμείς ή οι επιλογές της κυβέρνησης;»

admin

3.451.500 ευρώ για τον βιολογικό πόλεως Σάμου 

admin

Σε απόγνωση οι παραγωγοί της υπαίθριας αγοράς στη Σάμο: Ακατάλληλοι χώροι, απειλές προστίμων και αίτημα για άμεσες λύσεις

admin