16/10/2026
Σαμιακά

Σάμος: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Αφγανοί

δικαστήρια

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Αφγανοί οι οποίοι δικάζονταν το πρωί της Τετάρτης στο δικαστήριο της Σάμου, παρουσία πολλών μελών της Ανταρσίας, του ΚΚΕ ( μ-λ) και της Ανοιχτής Συνέλευσης Σάμου, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί προκειμένου να συμπαρασταθούν στους δύο υπόδικους αλλά και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις κατηγορίες τις οποίες αντιμετώπιζαν.

Σύμφωνα με την ertnews.gr ο πρώτος Αφγανός,  πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο χάθηκε στα νερά του Αιγαίου τον Νοέμβριο το υ 2020, που αντιμετώπιζε την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ομόφωνα κρίθηκε αθώος από το σώμα του δικαστηρίου.

Ο δεύτερος Αφγανός καταδικάστηκε σε ενάμιση χρόνο φυλάκιση με αναστολή με την κατηγορία της διευκόλυνσης εισόδου μεταναστών στη χώρα μας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Σινέ Ολύμπια: 66 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας στη Σάμο

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

Η Σάμος διεκδικεί ξανά τη γερμανική αγορά: Από 60.000 Γερμανούς τουρίστες έπεσε στους 20.000

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» μοιράζει ψωμί και καφέ στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Ικαρία: Παραμένουν τα εκπαιδευτικά κενά στο Δημοτικό Ευδήλου

Πανσαμιακό συλλαλητήριο για την Υγεία την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, με αφετηρία το Νοσοκομείο Σάμου