19/06/2026
Πολιτικά

Σε αυτοκριτική καλεί την Ν.Ε Σύριζα η Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έγιναν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και πολλά ακόμα που δρομολογούνται για την οικοδόμηση ενός λαμπρού μέλλοντος. Η Ελλάδα της καινοτομίας και της προόδου αφήνει πίσω την Ελλάδα της μιζέριας και του διχασμού.

Ένας διχασμός που προσπάθησε ο Σύριζα με το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα να περάσει στην κοινωνία ,ακόμα και με υβρεολόγια ή  ” fake news”.

Καλό λοιπόν είναι, η Ν.Ε Σύριζα Σάμου όταν αναφέρεται στον Βουλευτή του Νομού, να ανατρέχει στο παρελθόν κάνοντας αυτοκριτική για τα 4 χαμένα χρόνια της διακυβέρνησης Σύριζα. Όχι μόνο δεν έπραξαν πολλά από αυτά που υποσχέθηκαν,  αλλά με τις τελευταίες αποκαλύψεις γκρέμισαν και το μύθο περί ηθικής.

Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο Νομό Σάμου δεν είναι μόνο ισχυρή, έχει ειλικρίνεια και η  προσπάθεια επίλυσης κάθε ζητήματος είναι συνεχής .Βέβαια αντιλαμβανόμαστε  ότι πονάει όταν είσαι αντιπολίτευση και μάλιστα 20 μονάδες πίσω.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου

Γιάννης Μάρκου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών

Αλλαγές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου: Φεύγει ο Κουτουλάκης, έρχεται ο Μάγγος

Επιβεβαιώνεται η μεταφορά μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο: Οι διαβεβαιώσεις Πλεύρη στον Στεφανάδη

Παράταση για τις ιαματικές πηγές ζητούν ο Δήμος Δυτικής Σάμου και ο Δήμος Ικαρίας

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ