25/04/2025
Πολιτικά

Στεφανάδης: Σύντομα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Σάμο

Παραδόθηκαν σήμερα, 5 Οκτωβρίου 2020, ως δωρεά από τον Βουλευτή Ν. Σάμου καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Ι. Στεφανάδη, διακόσια τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (IgM/ IgG) στο Διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποιήσης Μεταναστών Σάμου καθώς και εκατό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (IgM/ IgG) στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου.

Σκοπός της συμβολικής χορηγίας είναι να ελεγχθούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά οι περιοχές στις οποίες εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα της πανδημίας στο Νομό. Στόχος είναι τόσο ο περιορισμός της μετάδοσης, όσο η προστασία των πολιτών με συντονισμένες δράσεις.

Να σημειωθεί επίσης, ότι ο βουλευτής Ν. Σάμου έχει παράλληλα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ στη Σάμο το αμέσως προσεχές διάστημα.

Related posts

Σεισμόπληκτη Σάμος: Ανοιχτή πληγή 5 χρόνια μετά – Ενημέρωση Στεφανάδη με νέα στοιχεία για τις αποκαταστάσεις

admin

Προκήρυξη 13 Μόνιμων Ιατρών για τα Νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας

admin

Εξελίξεις στα έργα υποδομής της Ικαρίας: Τι συζήτησαν Στεφανάδης και Καρούτσος

admin

Νέα Αριστερά Σάμου και Ικαρίας: Ε, όχι λοιπόν οι Ικαριώτες δεν είναι τζαμπατζήδες!

admin

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Έγκριση κονδυλίων για βιολογικό καθαρισμό και υδροδότηση ΚΕΔ

admin

Eρώτηση του Νίκου Παππά προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα περιστατικά παιδικού υποσιτισμού στην ΚΕΔ Σάμου

admin

O Βουλευτής Σάμου για το Φράγμα Καρβούνη

admin

Πασχαλινές ευχές από το βουλευτή Ν.Σάμου Χ. Στεφανάδη

admin

Ερώτηση Παραστατίδη για τη στήριξη του Τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αιγαίου

admin