09/07/2026
Περιφερειακά

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» στο Λονδίνo η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

peri

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο ExCel London, Royal Victoria Dock, που «χτύπησε» η καρδιά της βιομηχανίας του παγκόσμιου τουρισμού το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου 2023, συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

 

Το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν κορυφαίοι αγοραστές ταξιδιών,  υψηλοί προσκεκλημένοι και διεθνώς προβεβλημένες προσωπικότητες , μεταξύ αυτών η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από τον  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου της,  τους οποίους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και συνομίλησε μαζί τους, προωθώντας τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» στο Λονδίνo η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης  σχετικά με το κορυφαίο τουριστικό γεγονός σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

« Η έκθεση  World Travel Market είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα, που καθορίζει τις παραμέτρους της τουριστικής αγοράς και τους δρόμους τουριστικών ρευμάτων. Είναι το σημείο  συνάντησης υπουργών, επιχειρήσεων και  κορυφαίων ομάδων  της αγοράς του τουρισμού και των  ταξιδιών , για να εξερευνήσουν, σχεδιάσουν και  προγραμματίσουν την τουριστική εξέλιξη, την ανάπτυξη και  τις επιχειρήσεις που μπορεί να υποστηρίξουν τα επόμενα βήματα προς τον τουρισμό του μέλλοντος. Πιστεύω ότι τα οφέλη από αυτή τη συμμετοχή θα είναι θετικά και πολλαπλά  για την  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και όπως έχω ξαναπεί θα δώσουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε τον τουρισμό των νησιών μας , ένα επίπεδο παραπάνω. Το τριήμερο αυτό είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και συνομιλήσουμε με  κορυφαίους επισκέπτες της πολιτικής και της διεθνούς τουριστικής αγοράς και ελπίζουμε ότι θα μετατρέψουμε τη συμμετοχή μας σε φέρουσα τουριστική ικανότητα.»

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πληρωμές 26,5 εκατ. ευρώ για έργα στο Βόρειο Αιγαίο το Α’ εξάμηνο του 2026

Ειδικό ποσοστό εισαγωγής στα ΑΕΙ για τους υποψηφίους της Λέσβου ζητά ο Περιφερειάρχης Β.Α. λόγω του αφθώδους πυρετού

Το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Βορείου Αιγαίου έως το 2028

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξασφάλισε νέες χρηματοδοτήσεις για Σάμο και Ικαρία

Προχωρά η βελτίωση της οδού Βαθύ-Καρλόβασι. Στη Σάμο τα δύο μεγαλύτερα οδικά έργα της Περιφέρειας

Στη Σάμο η 112η Σύνοδος Πρυτάνεων με παρουσία του Κώστα Μουτζούρη