17/09/2025
Σαμιακά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου ο Ν. Μηταράκης

Στη Σάμο θα βρεθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου το μεσημέρι, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, καθώς θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό ζήτημα.

Τα θέματα της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, είναι τα εξής:

Ενημέρωση του σώματος από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό ζήτημα.

Εισηγητής: Κολάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.

Αναμορφώσεις προϋπολογισμού- τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2020. Εισηγητής: Οικονομική επιτροπής- Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ανατολικής Σάμου και Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την υλοποίηση της πράξης «ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ MASTER PLAN ΛΙΜΕΝΑ ΒΑΘΕΟΣ».

Επικαροπιοίηση της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ανατολικής Σάμου και Δήμου Δυτικής Σάμου για την διάθεση στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ του Δήμου Ανατολικής Σάμου των αστικών απόβλητων που παράγονται και συλλέγονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος

Λήψη απόφασης σχετικά με την απόδοση ανταποδοτικών τελών για χρήση του ΟΕΔΑ Ανατολικής Σάμου για το διάστημα από 1/9/2019 έως 31/12/2019.

Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος

 

 

 

Related posts

Βαθύ Σάμου: Κινητοποίηση για την ενίσχυση της Υγείας

admin

«Μας διέλυσαν»: Οργή και απόγνωση αγρότη στη Σάμο για τις ζημιές από αγριογούρουνα

admin

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: «Όχι στα αργύρια του τουρισμού για το ΝΑΤΟ»

admin